Blog

Is een one-page-website iets voor u?

toegevoegd op Oct 30, 2014

Tegenwoordig is het hebben  van een website zo goed als onmisbaar voor ieder bedrijf. Klanten zoeken namelijk meer en meer online naar producten, services of naar informatie zoals het adres, telefoonnummer of de openingsuren.

Voor kleine of beginnende bedrijven kan een website echter een grote investering zijn.  In dit geval kan een one-page-website een goede oplossing zijn.

Met een one-page-website kan je  namelijk met een beperkt budget toch een mooie, responsive, op maat gemaakte website laten bouwen.

Bij een one-page-website staat alle essentiële informatie op één pagina. Je kunt de pagina overlopen door naar beneden te scrollen. Of Je kunt klikken op navigatie-knoppen die je direct naar een bepaald onderdeel van de pagina brengen.

Buiten het feit dat een one-page-pagina meestal goedkoper is dan een website met meerdere pagina’s, heeft het nog andere voordelen. Een one-page website is zeer gebruiksvriendelijk. De bezoeker vindt dadelijk directe en essentiële informatie. Hij zal de weg ook niet kwijt geraken bij het navigeren tussen verschillende pagina’s aangezien er maar één pagina is. Je hoeft maar één pagina te onderhouden en kunt dus echt voor kwaliteit gaan op deze pagina.

Het nadeel van een one-page-website is dat  hij niet geschikt is voor bedrijven die meerdere diensten of producten aanbieden en deze  uitgebreid willen omschrijven.  Wanneer je je product of dienst echter op een zeer bondige manier kunt beschrijven dan is een one-page-website een ideale oplossing.

  • Shown in case there are no items!