offerte website

Website laten maken ?

Wilt u een website laten maken? Vul dan zeker het onderstaande formulier in of bel ons direct. We helpen u met plezier verder.

Ik heb interesse in een:


* vereiste gegevens

Er is een fout gebeurt bij het doorsturen van uw aanvraag! Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Als de fout opnieuw gebeurt contacteer ons op info@happit.be.

Uw gegevens werden goed doorgestuurd.
U mag spoedig een antwoord verwachten.

Wenst u eveneens graag info over HappERP, ons administratie pakket waarmee u veel tijd kan besparen? 


Er is een fout gebeurt bij het doorsturen van uw aanvraag! Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Als de fout opnieuw gebeurt contacteer ons op info@happit.be.

Uw gegevens werden goed doorgestuurd.
U mag spoedig een antwoord verwachten.

Waarom kiezen voor Happit?

 • Wij bespreken met jou wat je wensen en noden zijn.
 • Wij maken je website volledig op maat.
 • Je website is makkelijk te vinden op zoekmachines.
 • Je website werkt goed op ieder scherm.
 • Je kunt je website zelf eenvoudig aanpassen.
 • Betaalbaar maatwerk
 • Er is geen verplichte lange termijn verbintenis.

Wilt u een website laten maken ?

In bovenstaand formulier kan u zeer eenvoudig een webdesign offerte aanvragen. We zullen u dan zo snel mogelijk contacteren om uw wensen en uw noden met u te bespreken. Happit zorgt er daarna voor dat u een webdesign offerte krijgt waarin alles duidelijk beschreven staat. Indien u samenwerkt met Happit dan mag u een website verwachten met een mooi webdesign dat bij uw bedrijf past. We zullen er ook voor zorgen dat we de nieuwste technieken toepassen voor uw website. Een juiste weergave op smartphone en tablet, een snelle website en een technische optimalisatie voor SEO, we zorgen er allemaal voor.

We maken onze webdesign offertes zo duidelijk mogelijk. Een transparante offerte op maat met duidelijke beschrijving van doelen, prijzen en oplever tijden.

Een professionele website is onmisbaar voor een bedrijf. Indien u dus een website wil laten maken, vul dan bovenstaand formulier in, dan nemen we contact met u op. U mag ons natuurlijk ook rechtstreeks contacteren.

Wat mag u verwachten van onze Webdesign-offertes

Wat mag u van Happit verwachten indien u bijgaand website-offerte aanvraag formulier aanvraag invult?

 • Een volledig uitgeschreven webdesign offerte. Zo weten wij wat we moeten doen en zo weet u wat u mag verwachten van ons. 
 • Een duidelijk webdesign offerte zonder addertjes in het gras. We beschrijven in onze webdesign offerte concreet welke functies we zullen voorzien en welke technieken we hiervoor zullen gebruiken. 
 • Geen dure maandelijkse bijdragen. Klaar is klaar en dus indien we er geen werk aan moeten doen hoeft u niks meer bij te betalen. Enkel voor het gebruik van HappCMS ons content management systeem is er een jaarlijks terugkerende kost (meestal 60€).  
 • Een duidelijke totaalprijs. Happit maakt uw website offerte, tenzij het anders afgesproken wordt, a.h.v. een project prijs. U weet dus op voorhand wat u zal betalen.
 • Geen verborgen kosten. Kosten zoals hosting en domeinnaamregistratie kunnen bij sommige collega's de jaarlijkse kosten opdrijven. Bij Happit is de prijs van hosting en domeinnaam registratie in de gebruikskosten van HappCMS inbegrepen. De kosten voor HappCMS ons content management systeem staan duidelijk op onze webdesign offerte vermeld.