OVER ONS

Vier jonge gemotiveerde oprichters liggen aan de basis van Happit.

Wij willen graag onze vaardigheden kunnen benutten, voldoening halen uit ons werk en uiteindelijk een unieke service kunnen bieden.


Ieder van ons heeft zijn eigen talenten en de combinatie van deze talenten maakt ons sterk.


Happit : Bart Olijslagers

Bart Olijslagers

Bart is de zaakvoerder van Happit. Door zijn ervaring als ondernemer weet hij precies welke noden een bedrijf heeft op gebied van web aanwezigheid en administratieve software en processen.

Bart is de go between, die uw noden herkent en vertaalt naar de programmeurs van het Happit team, om zo tot de ideale oplossing te komen. Als de pragmaticus van Happit zal hij ook steeds de afweging maken of projecten haalbaar zijn en zo niet een alternatief ervoor te bedenken.


Happit : Maria Schwarz

Merri Schwarz

Merri is de database specialist van Happit. Ze is zeer perfectionistisch ingesteld en heeft een brede ervaring met administratieve bedrijfsprocessen. Hierdoor zorgt ze er voor dat onze HappERP klanten krijgen wat ze nodig hebben namelijk een systeem dat de administratieve lasten enorm verlicht.


Happit : Walter Schwarz

Walter Schwarz

Walter is de Opper programmeur van Happit. Doordat hij een analytische geest combineert met een creatief oplossend vermogen, vindt hij voor praktisch ieder probleem een oplossing. Hij gaat er vanuit dat de ideale wereld bestaat en bereikbaar is. Die visie ligt dan ook aan de basis van elk project dat hij met Happit leidt. De klant vaart hier alleen maar wel bij.

Happit : Carine Vrolix

Carine Vrolix

Carine is de creatieveling binnen Happit. Zij neemt het design voor haar rekening. Ze is erg communicatief en heeft een groot inlevingsvermogen. Hierdoor voelt ze als geen ander aan hoe de look & feel van een project aangepakt moet worden. Carine kan er voor zorgen dat uw boodschap op de ideale manier wordt overgebracht.