EGS projects

Het doel

De nieuwe website moet de mogelijkheden van het bedrijf tonen. Verder moet de website een middel zijn voor het bedrijf om op een gemakkelijke manier referenties en nieuwsfeiten te laten zien. De website moet ook meerdere mogelijkheden geven om contact op te nemen.

De website

Happit webdesign : project GCT Slaapcomfort

Op de productenpagina's worden de diverse diensten en producten van het bedrijf uitgebreid voorgesteld. Op iedere productpagina staat een knop 'offerte'. Deze knop leidt naar een formulier waar bezoekers hun gegevens kunnen invullen. (Een verkoper kan vervolgens een afspraak maken en een offerte bezorgen).

Voor ieder product is er een referentiepagina waarop foto's en een omschrijving van verkochte producten eenvoudig toegevoegd kunnen worden. Automatisch verschijnen de 3 laatst toegevoegde referenties ook op de homepagina.

Op de pagina nieuws kunnen er gemakkelijk nieuwsfeiten toegevoegd worden die relevant zijn voor het bedrijf/de sector. Ook hier zal het laatst toegevoegde nieuwsfeit automatisch op de homepagina verschijnen.

De contactgegevens zoals het telefoonnummer en emailadres zijn op iedere pagina en op iedere schermgrootte gemakkelijk terug te vinden. Op de pagina contact kan men gemakkelijk en snel een vraag stellen doormiddel van het het contactformulier. Op de pagina contact duidt een kaart de ligging van het bedrijf aan.

Bezoek de site van EGS Projects