GCT Slaapcomfort

Het doel

GCT Slaapcomfort had ons gevraagd om een representatieve website voor hen te bouwen. De website moest werken op alle toestellen en we hebben hem dus met responsive design gebouwd. Het was ook belangrijk voor hen dat ze zelf de website konden aanpassen. Daarvoor  hebben we gebruik gemaakt van HappCMS. Ze kunnen nu zelf alle teksten en foto's aanpassen. 


In het "tevreden klanten" gedeelte en bij het "slaapadvies" kunnen ze zeer eenvoudig items toevoegen die dan de standaard layout meekrijgen. Zo blijft er een coherente look en feel op de website zonder dat GCT slaapcomfort er veel werk mee heeft. Dit zorgt voor de ideale mix van gebruiksgemak en flexibiliteit.


De website

Happit webdesign : project GCT Slaapcomfort

Voor we begonnen aan de website van GCT Slaapcomfort hebben we eerst het logo aangepast. Vanuit de opgelegde basis kleur hebben we de rest van de website uitgewerkt. We hebben geopteerd voor een rustige en leesbare layout met veel witruimte.

De samenwerking met GCT slaapcomfort bij dit project is zeer positief verlopen. Ze waren zeer gemotiveerd en hebben zeer hard gewerkt om ons de teksten en foto's tijdig aan te leveren. We kregen ook zeer veel positieve feedback wat het werk altijd vereenvoudigt.  
De site is natuurlijk ook geoptimaliseerd voor SEO doeleinden. Happit heeft het technische gedeelte uiteraard uitgevoerd. GCT slaapcomfort heeft echter veel tijd en aandacht aan de inhoud besteedt. Ze hebben nagedacht over welke zoektermen de klant zou gebruiken en deze in de teksten verwerkt.

Doordat ze het "tevreden klanten" gedeelte en het "slaaptips" gedeelte regelmatig zullen aanvullen met nieuwe informatie zal de site goed gevonden worden via de zoekmachines zoals Google.

De website is opgebouwd met responsive design voor een juiste weergave op desktop, laptop, tablet en smartphone.

Bezoek de site van GCT slaapcomfort.