huys majalis

Het doel

Huys Majalis heeft een website nodig om haar diensten voor te stellen. Verder wilde Huys Majalis haar contactgegevens weergeven en de bezoekers de mogelijkheid geven om direct een vraag of een afspraak aan te vragen via een contactformulier. De website is dus als het ware het naamkaartje van Huys Majalis.

De website

Happit webdesign : project GCT Slaapcomfort

Aangezien het doel enkel het voorstellen van de diensten en het weergeven van de contactgegevens, hebben we een relatief eenvoudige website voor Huys Majalis gemaakt.

Als basis gebruikte we één van onze eigen templates. Een template is eigenlijk een sjabloon voor een website. De template werd door ons gemaakt met alle kwalitatieve eisen die we ook aan onze op-maat website stellen. Het voordeel van een template is dat je met een beperkt budget snel een website kunt bouwen.

De template werd aangepast naar een stijl die past bij Huys Majalis. De kleuren werden in samenspraak gekozen net als de foto's. Alles werd daarna in een mooi passend geheel verwerkt.

De website is responsive, hetgeen wilt zeggen dat hij er op iedere schermgrootte goed uit ziet.

Dankzij het CMS systeem waarmee de website gemaakt is, kan de klant ook gemakkelijk zelf aanpassingen maken aan zijn website zoals het wijzigen van tekst of het wisselen van foto's.

Bezoek de site van Huys Majalis