Hotel de lanterfanter

Het doel

Hotel de Lanterfanter is een drie sterren sport hotel gelegen te St-Vith in de Oostkantons. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor wielrenners, wielertoeristen, motorrijders en andere buitensporters. Om dit in de verf te zetten hebben we voor hen een website gebouwd die de faciliteiten duidelijk weergeeft.

De website

Happit webdesign : project GCT Slaapcomfort

Deze website moest een warme uitstraling hebben zoals het hotel zelf ook heeft. Daarom werd er gekozen voor een golvend of glooiend effect doorheen de website. Hiervoor hebben we gewerkt met svg elementen. De site is volledig responsive opgebouwd. De mobiele gebruiker ziet ook op zijn smartphone onmiddellijk de info die hij zoekt maar om plaats te besparen zijn daar de 'golven' weggelaten zodat alles steeds mooi maar ook gebruiksvriendelijk staat.

Er is een slimme fotogalerij voorzien. Als het hotel zelf een foto toevoegd in de fotogalerij, kan het ook een tag aan de foto toevoegen. Door het toevoegen hiervan weet de website dat hij deze foto ook op de relevante pagina mag weergeven. Ieder foto moet dus maar 1 maal worden toegevoegd maar kan zo wel op verschillende plaatsen getoond worden. Dit bespaart tijd voor het hotel maar dit zorgt er ook voor dat de grote van de site beperkt blijft.

Dankzij het happCMS systeem waarmee de website gemaakt is, kan de klant niet alleen gemakkelijk foto's toevoegen maar ook gemakkelijk andere aanpassingen aan zijn website maken.

Op de website staan zowel een contactformulier als een reservatieformulier. Wanneer de klant één van de formulieren verstuurd, krijgen ze direct een email ter bevestiging van hun aanvraag met daarin een kopie van hun bericht.

Voor de tablet en de smartphone hebben we knoppen voorzien die het scrollen of swipen overbodig maken. Met touch, met de muis of met het toetsenbord de site kan altijd eenvoudig bediend worden.

Bezoek de site van hotel De Lanterfanter