psmt bodemsanering

Het doel

De vorige website van PSMT was aan vernieuwing en uitbreiding toe. De nieuwe website heeft onder andere een referentie pagina. Hierop kan PSMT zelf uitgevoerde projecten plaatsen maar ook de klanten kunnen zelf een referentie doorsturen via een formulier. De website heeft ook een nieuwspagina en natuurlijk een contactpagina met een contactformulier.

De website

Happit webdesign : project GCT Slaapcomfort

Deze website maakt duidelijk voor welke diverse diensten je bij PSMT terecht kan. De uitleg bij de diensten toont het professionalisme van het bedrijf. Maar ook de referentiepagina en de nieuwsfeiten tonen nogmaals de kwaliteit van de werken van PSMT.

Dankzij ons CMS-systeem kan PSMT op een eenvoudige manier referenties en nieuwsfeiten toevoegen. Maar ook de klant kan zelf een referentie doorsturen via een formulier op de website. Wanneer een klant zijn referentie heeft doorgestuurd, hoeft PSMT enkel nog op een knop te drukken om de referentie op de live website te laten verschijnen.

Via het contactformulier kunnen bezoekers snel en eenvoudig een vraag of bericht doorsturen.

Zoals al onze websites is ook deze site volledig responsive opgebouwd. Zij die de website vanop een smartphone of tablet bezoeken, zullen direct alle nuttige informatie terugvinden. Alles verschijnt steeds mooi op het scherm, ongeacht de afmeting.

Bezoek de site van PSMT