smartlog

Het doel

Smartlog wil zijn producten alsook zijn revolutionaire monitoring systeem met dashboard op een zeer duidelijke manier presenteren aan potentiële gebruikers. Er word duidelijk voorgesteld wat ze voor hun klanten betekenen op gebied van energie besparing en efficiëntie winst.

De website

Happit webdesign : project GCT Slaapcomfort

Met de website wilt Smartlog zijn producten voorstellen alsook hun dashboard. Een voorbeeld van het dashboard kan via een demo bekeken worden zodat bezoekers een goed beeld krijgen van de mogelijkheden.

Heeft de bezoeker van de website vragen, dan kan hij deze direct stellen via de online chatfunctie op de website. Zo krijgt hij meteen antwoord. Het invullen van het contactformulier is natuurlijk ook mogelijk.

Op de pagina use-cases worden projecten getoond die door Smartlog uitgevoerd werden. Er wordt duidelijk weergegeven wat het probleem was en hoe Smartlog het opgelost heeft.

Happit werkt ook actief mee aan de ontwikkeling van de 'frontend' van het dashboard.

De site is volledig responsive opgebouwd. Voor de mobiele gebruiker verschijnt alle info dus ook mooi op het scherm.

Dankzij het happCMS systeem waarmee de website gemaakt is, kan de klant gemakkelijk zelf aanpassingen maken aan zijn website.

De teksten kunnen door onze klant gemakkelijk aangepast worden maar ook nieuwe use-cases kunnen toegevoegd worden. Er is eveneens een pagina 'jobs' waar nieuwe vacatures geplaatst kunnen worden.

Bezoek de site van Smartlog