Time 4 change

Het doel

Na een jaar lang met een landingpage gewerkt te hebben vroegen de mensen van Time for Change ons om een website te bouwen met een uitgebreidere functionaliteit. De Site moest er op elk toestel goed uit zien en daarvoor hebben we een responsive design toegepast. De inhoud van de website kan door henzelf onderhouden worden met het HapCMS systeem. 

Er is een referentiepagina voorzien. Deze referentie pagina wordt automatisch aangevuld vanuit hun HappERP administratie pakket. 

Klanten kun zelf hun installatie berekenen met de zonnepaneel calculator. Deze applicatie haalt alle prijzen en berekeningen uit het ERP pakket. 

De website

Happit webdesign : project GCT Slaapcomfort

Op basis van het Time 4 Change logo en de bestaande landing page die we vroeger al gemaakt hadden hebben we een nieuwe website gebouwd.

We hebben een eenvoudig en heel subtiel parallax effect toegevoegd aan de footer van de pagina. Als je goed oplet zal je zien dat het landschap in de footer zich aanpast tijdens het scrollen.

Ondanks de korte tijd die we hadden om het project af te werken is het ons toch gelukt de deadline te halen. Omdat het ,in de aanloop van de launch van de site, te druk was bij de klant, hebben we geholpen met de content.

De site is natuurlijk ook geoptimaliseerd voor SEO doeleinden. Happit heeft het technische gedeelte uitgevoerd.

Doordat ze het "referenties" gedeelte automatisch zal worden aangevuld met nieuwe informatie zal de site goed gevonden worden via de zoekmachines zoals Google.

De website is opgebouwd met responsive design voor een juiste weergave op desktop, laptop, tablet en smartphone.

Bezoek de site van Time4Change BVBA