RESPONSIVE DESIGN

De meeste websites en webshops worden nog steeds gemaakt voor het computer scherm. Maar het surfgedrag van de consumenten verplaatst zich bliksemsnel richting mobiele toestellen (smartphone, tablet). Als we de websites openen op een tablet of smartphone zijn de pagina's niet optimaal voor deze schermen. Je moet de pagina in- en uitzoomen of van links naar rechts en terug schuiven. 

Kortom, je kunt de website niet op een aangename manier lezen. Een mogelijke oplossing hiervoor is het aanmaken van een mobiele website. Maar de aanmaak van deze extra website vergt tijd. Eveneens het beheer achteraf van meerdere websites kost meer tijd. Gelukkig is er een betere oplossing, namelijk Responsive webdesign.


Onze websites en webshops zijn dankzij Responsive webdesign altijd en overal optimaal te bekijken. De lay-out wordt automatisch aangepast naargelang hij via een PC, een tablet of een smartphone wordt geopend. Op een kleiner scherm zal alles mooi onder elkaar staan waardoor de pagina gemakkelijk te bekijken is. Je website en bijgevolg uw bedrijf heeft er zeker en vast voordeel bij als hij via Responsive webdesign ontworpen werd.


 Terug naar Technologieën