Wij maken de website
die voor U werkt!

Heeft u een idee, bel gerust
011 / 75 67 38

De samenwerking met HappIT is uitermate goed bevallen. Met een groot inlevingsvermogen voor onze wensen en een snelle levering zijn ze een zeer prettige partner om mee te werken. Ze werken vanuit een echte passie en dat merk je!

Luc van de Weijer, zaakvoerder Puursolar

Wij maken de website, die voor U werkt!

Heeft u een idee of wilt u een website laten maken, contacteer ons dan zeker.

In dit tijdperk waarin websites en online beleving een essentiële rol spelen, biedt Happit u een unieke service aan.

Van een eenvoudig modern website design tot een volledig geautomatiseerd interactieve website met gekoppelde HappERP software. Happit bouwt het online platform dat uw bedrijf nodig heeft.

Website laten maken?

Tegenwoordig heeft ieder bedrijf een website nodig. Happit kan voor u de website bouwen die u nodig heeft. Door de dialoog met u aan te gaan en uw bedrijf goed te begrijpen bouwen wij de ideale website voor uw bedrijf en dit binnen uw budget. Happit webdesign bouwt websites met de nieuwste technologieën. Met responsive design zorgen we ervoor dat uw website op alle schermen correct wordt weergegeven. Een perfect functionerende maar toch betaalbare website daar staat Happit voor. Of u nu gaat voor een standaard template website of een website of maat, wij kunnen u helpen. Happit zorgt steeds voor een modern website design.

Happit Webdesign modern website design

Webshops / E-commerce

Je winkel 24 uren per dag en 7 dagen per week geopend hebben? Dat kan... wanneer je een webshop hebt. Bovendien kunt u klanten aanspreken in heel België of zelfs over de hele wereld. Dit terwijl het cliënteel bij een fysieke winkel zich meestal beperkt tot mensen uit de omgeving. Meer en meer klanten richten zich tot webshops omwille van het gemak en de tijdsbesparing. De gebruiksvriendelijkheid van een webshop primeert dan ook. E-commerce blijft groeien, steeds meer mensen kopen Online. Zorg ervoor dat u de boot niet mist.Meer info over Webshops 
Happit Webshop sign

Administratie-software / Erp

Het ingeven van administratie is een tijdrovende taak maar... het kan ook anders. Wij bieden een administratief software pakket aan, namelijk HappERP. Hiermee kan uw administratie verregaand geautomatiseerd worden. Bovendien kan ons ERP pakket volledig aangepast worden aan uw wensen en vereisten. De voordelen hiervan zijn enorm. Zo zult u versteld staan van de hoeveelheid tijd die u zich kunt besparen.
Bedrijven en organisaties doen vaak een heleboel investeringen in bvb reclame en marketing. Het zijn kosten die logisch gevonden worden en noodzakelijk zijn. U geeft geld uit om uiteindelijk meer geld te verdienen. Een investering in HappERP is anders. U geeft geld uit om uiteindelijk geld te besparen. Bekijk het zoals het isoleren van uw huis. Wanneer u isoleert, verbruikt u minder mazout of gas om dezelfde warmte te krijgen. Met HappERP zorgt u ervoor dat uw bedrijf geen energie verliest door onnodig tijdrovend werk te verrichten en zo wint u tijd en geld.

Lees meer over HappERP 

WebGL 3D in de browser

WebGL is een techniek om 3D weergaves zonder extra plug-ins te kunnen tonen in browsers. De techniek bestaat al een tijdje en Google Chrome heeft al enkele indrukwekkende experimenten laten zien met deze technieken. Happit kan deze techniek nu gebruiken om nuttige tools te maken om klanten vooruit te helpen. Happit heeft ondertussen bewezen dat de WebGL 3D technologie niet enkel weggelegd is voor multinationals maar dat KMO’s ook hierin mee kunnen met de groten. Bekijk zeker het project van de 3D Calculator van G&D-Energy.

Wil u meer info over WebGL en online 3D toepassingen, contacteer ons gerust