Uw administratie geautomatiseerd

Tussen het eerste klantencontact en de uiteindelijke verkoop van uw product of dienst zitten veel stappen. Om deze stappen zoveel mogelijk te automatiseren, heeft u geschikte software nodig. De bestaande software is misschien niet helemaal op uw bedrijf afgestemd. HappERP kan u helpen om efficiënter en sneller te werken en uw bedrijf te laten groeien.
Wij ontwikkelen graag software die voldoet aan de vereisten en behoeften van uw bedrijf. Uw administratie kan er verregaand mee geautomatiseerd worden. Werknemers kunnen zich veel tijd besparen en de algemene productiviteit van uw bedrijf zal verhogen.

Meer over HappERP...

Een 3d-calculator
veel meer dan een tekening!

Bied uw klanten en uzelf dat extraatje meer... 3D calculator op uw website. Het toont een 3D tekening van uw product. Bezoekers van de website kunnen er afmetingen/wensen ingeven en krijgen vervolgens een tekening van het product aangepast aan hun criteria. De door de klant ingevulde gegevens komen automatisch in HappERP. U heeft zo de contactgegevens en een besparing van administratief werk indien de bezoeker van de website uw klant wordt.


Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u uw bedrijfsproces verbeteren? Heeft u reeds ideëen of kunt u extra advies gebruiken? Laat ons u helpen.
Vraag vrijblijvend een offerte voor een ERP-pakket op maat / een 3D-calculator aan.

Zij werden reeds geholpen...

Onderstaand een aantal van de bedrijven waarmee we mochten samenwerken. We willen hen danken voor hun vertrouwen en hopen binnenkort onze ervaring en diensten ook voor u in te mogen zetten.Wij maken de website
die voor U werkt!

Heeft u een idee, bel gerust
011 / 75 67 38

De samenwerking met HappIT is uitermate goed bevallen. Met een groot inlevingsvermogen voor onze wensen en een snelle levering zijn ze een zeer prettige partner om mee te werken. Ze werken vanuit een echte passie en dat merk je!

Luc van de Weijer, zaakvoerder Puursolar

SOFTWARE OP MAAT

Wij ontwikkelen graag software die voldoet aan de vereisten en behoeften van uw bedrijf. Dankzij onze software op maat kunt u sneller en slimmer werken. Zo kan uw administratie verregaand geautomatiseerd worden. Werknemers kunnen zich zo veel tijd besparen en de algemene productiviteit zal verhogen.

Lees meer over HappERP 

Website laten maken?

Tegenwoordig heeft ieder bedrijf een website nodig. Happit kan voor u de website bouwen die u nodig heeft. Door de dialoog met u aan te gaan en uw bedrijf goed te begrijpen bouwen wij de ideale website voor uw bedrijf en dit binnen uw budget. Happit webdesign bouwt websites met de nieuwste technologieën. Met responsive design zorgen we ervoor dat uw website op alle schermen correct wordt weergegeven. Een perfect functionerende maar toch betaalbare website daar staat Happit voor. Of u nu gaat voor een standaard template website of een website of maat, wij kunnen u helpen. Happit zorgt steeds voor een modern website design.

Happit Webdesign modern website design

Webshops / E-commerce

Je winkel 24 uren per dag en 7 dagen per week geopend hebben? Dat kan... wanneer je een webshop hebt. Bovendien kunt u klanten aanspreken in heel België of zelfs over de hele wereld. Dit terwijl het cliënteel bij een fysieke winkel zich meestal beperkt tot mensen uit de omgeving. Meer en meer klanten richten zich tot webshops omwille van het gemak en de tijdsbesparing. De gebruiksvriendelijkheid van een webshop primeert dan ook. E-commerce blijft groeien, steeds meer mensen kopen Online. Zorg ervoor dat u de boot niet mist.Meer info over Webshops 
Happit Webshop sign

WebGL 3D in de browser

Wil u meer info over WebGL en online 3D toepassingen, contacteer ons gerust

WebGL is een techniek om 3D weergaves zonder extra plug-ins te kunnen tonen in browsers. De techniek bestaat al een tijdje en Google Chrome heeft al enkele indrukwekkende experimenten laten zien met deze technieken. Happit kan deze techniek nu gebruiken om nuttige tools te maken om klanten vooruit te helpen. Happit heeft ondertussen bewezen dat de WebGL 3D technologie niet enkel weggelegd is voor multinationals maar dat KMO’s ook hierin mee kunnen met de groten. Bekijk zeker het project van de 3D Calculator van G&D-Energy.